24 ianuarie, 2013

Editura Epica



http://edituraepica.ro/wp-content/uploads/IMG_6203.jpg        Astazi va voi prezenta noua forta editoriala de pe piata de carte din Romania. Sunt sigura ca ati auzit macar de ea, se numeste Editura Epica, iar in cazul in care nu stiti mai multe detalii, nu-i nicio problema, va voi pune eu la curent.
Editura Epica a fost fondata de catre Anca Eftime. Si-a inceput cariera ca si Editor, in urma cu 10 ani si a publicat 600 de carti impreuna cu Corint Junior si Corinteens. Este un numar remarcabil de carti si tocmai din acest motiv stim cu siguranta ca toate volumele ce vor fi publicate de aceasta editura vor fi cu adevarat bune. Anca Eftime si-a indeplinit un mare vis prin infiintarea acestei edituri si anume visul de a oferii generatiei adolescentine de astazi carti in care se pot regasi, pe care sa le iubeasca, sa le duca dorul atunci cand s-au terminat, in care sa experimenteze tot acest val de sentimente de care avem parte cu totii zilnic. 
http://edituraepica.ro/wp-content/themes/Catalog/images/logo.png            Cartile pe care Editura Epica le va publica se incadreaza in categoria, New Adult si Young Adult, fiind, mai exact, genul de carti pe care noi toti ne dorim sa le citim. Cartile pe care acestia le au in portofoliu si urmeaza a fi publicate in decursul acestui an ne confirma inca o data ca Editura Epica este determinata sa faca ravagii printre iubitorii de lectura. Titlurile sunt deja celebre in afara si cu siguranta vor ajunge foarte iubite si la noi. Mai jos aveti o scurta prezentare a primelor 5 carti ce urmeaza a fi publicate. 

http://edituraepica.ro/wp-content/uploads/coperta_10_lucruri-195x300.jpg 
Zece lucruri pe care le-am facut si probabil n-ar fi trebuit, ne prezinta povestea lui April care se muta la cea mai buna prietena a ei, Vi. Cine nu si-ar dorit macar o data sa scape de supravegherea constanta a parintilor? Cele doua cred ca au totul sub control, dar incet incet varsta isi pune amprenta asupra situatiei lor iar povestea devine din roz, haos. Acestea reusesc sa faca tot felul de prostii, de la cumparatul unui Jacuzzi pana la adapostitul unei fugare. Mai adaugati problemele varste ( scoala, dragostea) si veti obtine o carte pe care nu veti vrea sa o lasati din mana.
 AICI puteti citi un fragment .

P.S. : Abia astept sa o primeeeesc!!!


http://edituraepica.ro/wp-content/uploads/Cop-Probabilitatea-statistica-193x300.jpg 
Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere, ne aduce in prim plan o frumoasa poveste de dragoste. Adolescenta Hadley il cunoaste pe Oliver, un britanic frumusel, in timpul unul zbor catre Londra, unde tatal sau se casatoreste pentru ce-a de-a doua oara. Atractia dintre cei doi este observabila, zborul trece intr-o clipita dar, in momentul in care acestia coboara din avion se pierd unul de celalalt. Oare se vor mai intalni? Eu una sper ca da, fiindca nu imi plac deloc finalurile triste. Cartea este inspirata dintr-o intamplare reala a scriitoarei, dar in realitate aceasta nu l-a mai intalnit pe acel barbat niciodata. Sa speram ca lucrurile vor merge mai bine in carte. Puteti citi interviul AICI .
De asemenea cartea poate fi acum precomandata AICI . Nu-i o veste minunata? Livrarile vor incepe pe 1 februarie.


http://d.gr-assets.com/books/1349370267l/16056408.jpg 
Easy ne prezinta o frumoasa, dar diferita  poveste de dragoste. Jacqueline isi urmeaza iubitul la colegiul ales de el, dar ceva complet neasteptat se intampla. Dupa doua luni acesta ii da papucii, iar protagonista se trezeste intr-o viata complet data peste cap. Lucrurile se complica atunci cand Jacqueline este atacata intr-o noapte in timp ce se intorcea singura de la o petrecere. Norocul ii surade totusi iar misteriosul Lucas, care se afla in momentul potrivit in locul potrivit, o salveaza. Lucrurile nu sunt niciodata simple si niciodata nu se rezolva de la sine, dar Jacqueline nu se da batuta si este determinata sa isi faca ordine in viata.
Chiar sunt curioasa cum se va termina aceasta carte. Imi place la nebunie descrierea lui Lucas.

http://d.gr-assets.com/books/1322770025l/10194514.jpg 

In Pushing the Limits facem cunostiinta cu Echo Emerson, care ajunge de la It-Girl, fata populara cu un iubit perfect la ciudata barfita de toata lumea cu cicatrici pe maini. Si toata aceasta schimbare intr-o singura noapte. Adevarata problema este ca, nici macar Echo, nu isi poate aminti intreaga poveste din acea noapte. In peisaj intra si Noah Hutchins, tipul rau, frumos, brunet, outsider imbracat in geaca de piele si, intre cei doi se aprind scantei. Cei doi nu ar trebui sa aiba nimic in comun si, totusi, atractia este mai mult decat vizibila.
Am vazut ca la sfarsitul lui mai va aparea si volumul doi din aceasta serie. Imi place foarte mult faptul ca, la fel ca si in cazul seriei Chimie Perfecta, fiecare carte are alte personaje principale.

http://d.gr-assets.com/books/1358271931l/6936382.jpg 

Si ultima dar nu cea din urma, cartea care se afla chiar acum in pregatiri, Anna and the French Kiss. Anna, ajunge sa urmeze ultimul an de liceu in Paris, impotriva vointei ei.
Aflata intr-un loc complet necunoscut, in care se vorbeste o limba pe care nu o cunoaste la perfectie, Anna este nevoita sa faca fata provocarilor de toate felurile. In aceasta categorie, putem de asemenea sa il includem pe St Clair, tipul ce ar fi perfect pentru ea, dar care este..luat. Abia astept sa citesc Anna and the French Kiss, se anunta a fi o carte perfecta.





2 comentarii:

Christyna_BM spunea...

Felicitari pentru articol, Alexa. Este foarte frumos!

Alexandra spunea...

Multumesc mult. Ma bucur ca iti place. :X