17 septembrie, 2011

Altfel de ingeri


Tata?Un zombie.
Mama?De mult disparuta.
Eu?Ei bine, asta e partea infricosatoare.

Cand am citit descrierea cartii m-am asteptat la o  poveste in genul Supernatural, Dru Anderson fiind varianta feminina a fratilor Winchester.Dar in timp ce in primul caz Dean si Sam sunt vanatorii, in “Altfel de ingeri” aflam ca protagonista este de fapt vanatul, ea fiind tinta maleficului Sergej, un vampir batran, diabolic si foarte puternic.
Dru Anderson nu este o adolescenta tipica.In timp ce alte fete de varsta ei merg la petreceri si se intalnesc cu baieti, ea pleaca la vanatoare de monstrii cu tatal ei in Lumea Reala. Este genul de protagonista puternica, invatata sa faca fata la orice, sa supravietuiasca. Dar ce se intampla cand lucrurile merg in directia gresita si tatal sau moare?Dru ramane singura invatand sa supravietuiasca pe cont propriu pericolelor care o pandesc la tot pasul, creaturilor ce sunt pe urma ei.
            Dar Dru nu este singura in aceasta aventura periculoasa.Ii are alaturi de ea pe baiatul goth pasionat de matematica-Graves si mai tarziu, pe Cristoph, un djamphir atragator, jumatate om jumatate vampir.Imi miroase a triunghi amoros.
            Povestea devine in continuare mai complexa, iar noi aflam adevaratul motiv pentru care Sergej o vaneaza pe Dru.Sfarsitul cartii aranjeaza oarecum lucrurile, lasandu-ne cu unele intrebari, la care ne va raspunde  cartea urmatoare.
            In concluzie Altfel de ingeri este precum un cocktail plin de fantezie amestecat cu fel si fel de emotii:de la suspans, teama, tristete, la fericire, entuziasm, adrenalina si nelipsitul sentimest de dragoste adolescentina, chiar daca subiectul nu este foarte dezvoltat.Cocktailul iti va lasa un gust dulce, pe care il vei tine minte.

"Intunecata, periculoasa, sexy! Dru Anderson este noua eroina dura, a carei poveste o veti citi dintr'o suflare." -Richelle Mead

6 comentarii:

JustLaugh spunea...

nu e una dintre preferatele mele dar e buna cartea:)..si coperta imi place fata de cea de la volumul 2:))

Anonim spunea...

Nu m-a entuziasmat la maximum aceasta carte, de aceea nici nu am bagat-o prea mult in seama! Totusi, as vrea sa ii dau o sansa! Mai ales ca imi place coperta! :)

Alexandra Ioana spunea...

imi place foarte mult recenzia ta,dar nu prea m-a entuziasmat,insa coperta imi place,place,foarte mult:D

Claudia spunea...

Aceasta este cartea pe care imi doresc sa o citesc de foarte multa vreme.....am auzit atatea lucruri frumoase despre ea.........si coperta este absolut superba.

Unknown spunea...

wo interesanta introducerea aia cu tata zombie etc

Alexandra Ioana spunea...

da,asa,e foarte interesanta:x,coperta este foarte frumoasa si sunt tare curioasa cum este dru.noua noastra eroina.