24 septembrie, 2011

Eve- Ana Carey

Eve - Ana Carey


Traducere din limba engleză de: Alexandru Sasu şi Shauki Al-Gareeb
Nr pagini: 288

Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011

Pret: 29.90 lei
Pret nou: 22.43 lei 
 
O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.
În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă,
Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.

EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.Pentru a citi un fragment din Eve click aici
 

3 comentarii:

Shit of Life ;X spunea...

Buna,Alecsa , te invit si pe blog pe la mine!
http://beauty-fantasies.blogspot.com/
Sper sa ne vedem pe chat sau la postari! :D
`Seara buna!

Alexandra Gheorghiev spunea...

eve:X.minunata coperta si e atat de frumoasa fata de pe coperta:x,am auzit ca va fi serial,sa speram ca asa va fi.

Alexandra Gheorghiev spunea...

imi place foarte mult coperta:x,sper sa se faca serial sau film dupa ea.