18 septembrie, 2011

Recenzie Invocarea-Kelley Armstrong

Fortele Raului Absolut Vol. 1:Invocarea -Kelley Armstrong





Numele meu este Chloe Saunders si viata mea nu va mai fi niciodata la fel ca pana acum. Tot ce voiam era sa imi fac prieteni, sa cunosc baieti si sa continui sa fiu o adolescenta obisnuita. Dar nici macar nu mai stiu ce inseamna asta. Totul a inceput in ziua in care am vazut prima mea stafie − si stafia m-a vazut pe mine. Acum, stafiile sunt pretutindeni si nu vor sa ma lase in pace. Si, ca si cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit inchisa in Sanatoriul Lyle, "un loc special"pentru adolescentii cu probleme psihice. Si totusi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Sa nu mai spuneti nimanui, dar eu cred ca si cei inchisi aici cu mine sunt mai mult decat se arata la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei?.



Am cumparat cartea impreuna cu revista Bravo acum ceva timp fiind o fana a cartilor cu astfel de subiect.Ah.. dar sa nu uitam totusi pretul extrem de convenabil.Cartea spune povestea adolescentei Chloe Saunders, care incepe sa vada fantome.Tatal si matusa ei isi fac griji pentru ea si astfel Chloe se trezeste inchisa in Sanatoriul Lyle.Locul pare la inceput inofensiv, dar ajungem sa aflam ca nimic nu este ceea ce pare.Fantomele pe care Chloe le vede nu se datoreaza schizofreniei, asa cum cei de acolo incearca sa o convinga, ci faptului ca micuta Chloe Saunders este o necromata.De asemenea niciunul dintre adolescentii de acolo nu este unul normal, toti fiind inzestrati cu anumite puteri.
Cartea este interesanta si merita citita avand scene in care respiri suspansul, scene care te tin cu sufletul la gura,intunecate, sinistre, infricosatoare( suntem totusi intr-un sanatoriu), dar totodata si scene relaxate, dulci, calme, care iti aduc aminte ca este totusi o carte cu adolescenti.

 Pentru a comanda cartea de pe Libris.ro click aici, sau de pe grupul Corint aici

11 comentarii:

zen spunea...

belea cartea...nu-mi venea sa las cartea din mana pana n-o terminam

Only Books spunea...

Imi place la nebunie cartea!:x Si recenzia e foarte bine realizata, felicitari!

Dee.

Iulya Elena spunea...

si mie mi-a placut carte...si inca imi place
si recenzia e dragutza...bravo,tine-o tot asa!

Anonim spunea...

O carte geniala! Un inceput de serie bestial! Am devorat-o. Toata seria; e mai mult decat perfecta! <3

JustLaugh spunea...

DA:X..prima mea carte citita din categoria beletristica ...si abia am putut sa o las din mana e superba!..si coperta e simpla, dar frumoasa:)

Anonim spunea...

Coperta da, e superba! Dar trebuie sa recunosc ca urmatoarele doua sunt mult mai tari, mai realiste! :)

Anonim spunea...

Buna:)am si eu o intrebare,aceasta carte este foarte infricosatoare pentru ca mie imi este teama...Adica,daca ma uit la fenomene stranii,raman speriata mult timp:|As vrea sa o citesc dar imi este teama,der exemplu , Twilight Saga nu mi s-a parut deloc infricosatoare!
Multumesc.

JustLaugh spunea...

mda....si pe mine ma speriau cateva momente:))...pentru ca am obisnuinta sa citesc mai mult inainte de culcare...dar acest lucru m-a facut sa-mi placa si mai mult cartea:D

Alexandra spunea...

Stiiiu cum e..si eu ma inspaimant foarte usor. Dar iti recomand seria. Nu este asa infricosatoare, vei putea sa dormi linistita noaptea. Hmm..totusi..ai putea sa o citesti ziua, mai sunt cateva faze cu cadavre din cate imi amintesc. >:D<

Alexandra Ioana spunea...

este foarte interesanta seria,foarte dragutze sunt copertile celor trei volume si chiar mi-ar placea sa se faca serial sau film,cine stie :-??

Unknown spunea...

wow nu stiam ca aceasta carte are momente scary pioate chiar o voi cit