13 octombrie, 2011

Concurs

Concurs Leda pe Booktownlover.Pentru participa click aici

CONCURS Leda

Unde să te ascunzi când nicăieri nu eşti în siguranţă?
La şaisprezece ani după ce un virus mortal a ucis cea mai mare parte din populaţia pământului, lumea este un loc plin de pericole. Eve, protagonista în vârstă de optsprezece ani a romanului, nu s-a aventurat niciodată dincolo de curtea bine păzită a şcolii, unde – alături de alte două sute de fete orfane – i s-a promis o pregătire care să-i asigure un viitor strălucit în Noua Americă, fie ca profesoară, fie ca artistă. Dar în noaptea de dinaintea absolvirii, Eve află adevărul şocant despre realul scop al şcolii unde este elevă – şi soarta cumplită care o aşteaptă.
Părăsind singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată, Eve pleacă într-o călătorie lungă şi primejdioasă în căutarea unui loc unde să poată supravieţui. Pe drum, ea o întâlneşte pe Arden, fosta ei rivală din şcoală, şi pe Caleb, un băiat rebel care trăieşte în sălbăticie. Ţinută la distanţă de bărbaţi întreaga sa viaţă, Eve a fost deprinsă să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Acesta promite să o protejeze, dar când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între dragostea adevărată şi propria-i viaţă.



Chloe King este o fată obişnuită de şaisprezece ani, care face lucruri normale – merge la şcoală, mai chiuleşte uneori ca să se întâlnească cu prietenii, e veselă, ia note bune. Dar, chiar înainte de a împlini şaisprezece ani, îşi doreşte tare mult ca viaţa ei să se schimbe, să devină mai interesantă, mai plină de acţiune, mai… periculoasă şi să cunoască iubirea. Şi iată că, în curând, începe să observe că i se întâmplă multe lucruri ciudate –  îi cresc gheare de pisică, vede perfect pe întuneric, devine tot mai agilă, iar când cade din cel mai înalt turn din San Francisco moare, după care învie…De acum înainte, viaţa ei tihnită se va schimba mult mai mult decât îşi dorise…
Începe să descopere cine este cu adevărat şi află că este originară din Ucraina, de unde a fost adusă în America de tatăl său adoptiv. De asemenea, că este descendenta unei mitice rase de feline, Mai, şi că menirea ei – în calitate de Unificatoare – este salvarea şi protejarea semenilor. Deci cele nouă vieţi trebuie puse în slujba apărării speciei sale. Va reuşi oare?

Niciun comentariu: