06 noiembrie, 2011

Contest


Pentru a participa la concursul organizat de Carte pentru mine click aici
"Povestea spune ca, in aceasta zi, de 31 spiritele peroanelor care au murit in ultimul an se intorc pe pamant in cautarea unor corpuri vii pentru a le poseda pe perioada anului viitor, aceasta fiind singura speranta de a avea o viata dupa moarte.
Celtii considerau ca toate legile sptiului si timpului sunt suspendate in aceasta zi, permitandu-le spiritelor sa interactioneze cu cei vii.
Cei vii nu doreau sa fie posedati. Astfel, in noaptea de 31 octombrie, satenii stingeau focurile din casele lor, pentru a le fi frig si pntru a deveni astfel nedoriti. acestia se imbracau in tot felul de costume caraghioase si participau la parade galagioase in cartierul lor, incercand sa fie cat mai distructivi posibili pentru a speria spiritele ce veneau in cautarea celor vii." Cu ocazia acestei zile, ne-am gandit la un nou concurs foarte interesant.
Si pentru ca tot este Halloween, avem pentru voi o carte cu vampiri, foarte atragatoare.Premiul consta in volumul 7 al jurnalelor vampirilor , "Intoarcerea  Miez de noapte " - L.J. Smith
Niciun comentariu: