10 decembrie, 2012

Let it snow, winter!


Seara trecuta am fost impreuna cu cateva prietene la o cafenea si tooot drumul m-am plans de baltile din jurul meu, de vremea oribila, de frig. De dimineata am primit un mesaj care m-a facut sa ma uit pe geam si nu mi-a venit sa cred. Un strat pufos, alb si stralucitor de zapada acoperea totul. Eram atat de entuziasmata incat mi-am cautat imediat manusile si m-am rugat sa continue sa ninga atat de mult incat sa merg la scoala sapand prin zapada. Hmm..poate dorinta mea este putin mai greu de realizat, asa ca ma voi multumi cu ce am primit pana acum. 
             Pentru mine, iarna nu are sens fara zapada. Nu m-as vedea traind intr-una din tarile acelea exotice in care sarbatoresti Craciunul stand in bikini pe plaja. Pur si simplu nu este asta spiritul Craciunului. Magia sta in lucrurile marunte care fac aceasta sarbatoare atat de speciala. Iubesc sa impodobesc bradul, iubesc sa ascult colinde, sa beau ciocolata calda in timp ce afara sunt -10 grade. Ador toate micile si stupidele traditii de Craciun pe care mi le-am dezvoltat de-a lungul timpului . Pentru mine Craciunul inseamna sa ma trezesc de dimineata si sa-mi despachetez cadourile, sa vad seria "Singur Acasa", sa mananc portocale sa port caciuli si manusi colorate si multe multe altele. Nu as putea sa uit de eternele batai cu bulgari sau de mersul cu folia...in niciun caz.
            Iarna pentru mine este perioada in care reusesc sa stau mai mult in preajma celor dragi, fie ca este vorba de familie ori prieteni. Este perioada aceea in care nu poti sta suparat, fiindca totul in jurul tau este incarcat de magia sarbatorilor si te trezesti binedispus fara sa iti doresti. Iarna totul este magic, poate si din cauza atmosferei inghetate si stralucitoare pe care zapada o ofera peisajului din jurul nostru. Am fost invatati de mici sa credem in Mos Craciun, asa ca...iarna, toti, avem acel sentiment cum ca totul este posibil, ca miracolele nu sunt doar idei regasite in filme. Va doresc tuturor o iarna demna de tinut minte ! >:D<

Daca totusi mai aveti nevoie de cateva motive sa iubiti iarna am  gasit un blog tumblr pliiiiin de motive . Enjoy !  = > Things i love about winter ! 


7 comentarii:

Alexandra Ioana spunea...

exact:hello december:X,si la noi a inceput sa ninga si s-a pus zapada o gramadaaa:X,pot sa zic ca avem troiene deja:)),si va mai ninge abudent:X:X

Larisa Oana spunea...

La mine in oras ninge de sambata seara, aseara abia s-a linistit.
La noi chiar se putea innota prin zapada, noroc ca sunt dupa-amiaza la scoala si pana atunci, muncitorii si-au facut treaba si aveam pe unde sa merg ;))

mm spunea...

Imi place iarna, dar doar sa o privesc. Sa fiu un spectator ce sta cuminte, ghemuit in patura, citind si contempland frumosii fulgi de zapada.
Iar despre craciun nu stiu ce sa zic, nu prea sunt eu mare fan, eu inceput sa ma enrveze toate filmele alea lacrimogene si bla, bla, bla.. Nu trebuie sa ma luati in seama, asa seman eu cu Grinch...nu e nimic iesit din comun...

Anonim spunea...

Acesta este cadoul Mosului pentru toti: un Craciun insotit de diamante reci si sclipitoare venite din rai pentru a ne bucura pe noi.

Unknown spunea...

in sfarsit, in sfarsit am aflat cum se numeste melodia asta. Doamne stiti de cand o caut, multumesc mult.Mi-ati facut ziua de 10 ori mai buna.Legat de postare e foarte frumoasa imi place foarte mult cum reusiti sa hasurati pe margini?

JustLaugh spunea...

imi place iarna, dar imi place si mai mult cand o privesc din casa decat sa fiu nevoita sa ies afara:))...mereu in zona noastra sunt cele mai scazute temperaturi ..si cand mergeam la scoala mereu imi ingheta parul..mda e posibil:)))..oricum ador luminitele care impodobesc orasul si casele:D...si cadouriiiii:X

Unknown spunea...

sinvecr mie imi place mai mult cand imi e frig decat atunci cand imi e cald