28 decembrie, 2012

Recenzie Ingerul Noptii - Becca Fitzpatrick

Heei! Am primit recenzia cartii "Ingerul Noptii" de la Alexandra . Mie mi-a placut foaaarte mult cartea. Voi ati citit-o?



Ingerul Noptii
                                 Becca Fitzpatrick

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8I4wANh8z6psWSJgmphjo4qLsKB5YwIxZqKGRyttF-RdI2GKdIL2JeI0IVs1fzf8iYZ6YYkR_2mzMmEz3q39TgmxjoQMGsFdPFH-aMh-PnxPjso8fEHwH331fbaQHvV5HXnoSZGXhtKc/s1600/ingerulnoptii.jpg
Sunt o mare amatoare a povestilor de dragoste fantezie sau fantasy asa ca decand am auzit de Ingerul Noptii de Becca Fitzpatrick m-am gandit sa-mi iau primul volum si sa incep sa o citesc….Inca din prima clipa cand am inceput sa citesc primul paragraf nu am mai vrut s-o las din mana….asa ca am sa incep cu o scurta recenzie despre aceasta carte:
Actiunea se petrece la scoala la ora de biologie.Nora care statea impreuna in banca cu prietena ei cea mai buna Vee. Putea fi o zi oarecare din viaţa Norei, dar n-a fost asa.Este mutata in banca cu alt coleg Patch care se pare ca stia mai multe despre ea decat ea despre el.Dupa ce l-a cunoscut pe Patch,viata Norei se schimba radical. A fost atacată în timp ce era în maşină, iar oriunde se ducea din coincidenta dadea peste el,oriunde se afla ea. Oare Patch era cel care a atacat-o?Aceasta era nu totusi sigura pentru atacatorul purta o masca pe fata. Lucrurile se complică şi mai mult când Vee este atacata, sau cand fac cunostinţă cu Elliot şi Jules…Insa Nora a facut cercetarile si a gasit motivul pe Google.Aceasta afla ca Patch prinde aripi si este un inger cazut,iar pentru a-si recapata aripile trebuie sa salveze pe cineva de la moarte.Iar ce se va intampla cu Nora si ingerul ei cazut Patch veti afla singur mai departe citind-o.

14 comentarii:

Unknown spunea...

doamne nu, nu am citit-o si tare rau imi pare pentru ca pare geniala. Imi place mult recenzia sper sa le citesc candva

Alexandra Ioana spunea...

da e geniala seria:x,absolut geniala si volumul doi e la fel:X,pe 3 inca nu l-am citit.

Unknown spunea...

esti o norocoasa ca le-ai citit spuneti-mi si mie ordinea volumelor dupa nume ca sa incep sa o caut

Alexandra Ioana spunea...

Ingerul Noptii,Crescendo si Tacere+volumul 4 Finale care va aparea in primavara aceasta la noi in Romania la editura Litera.Asta e ordinea lor.

JustLaugh spunea...

chiar merita citita seria :X...si iar spun ca e una dintre preferatele mele ca majoritatea cartilor :)))..oricum mi-a placut din prima de Patch, dar in vol doi imi venea sa intru in carte si sa o bat pe Nora si Patch..la cum evolua toata povestea:))..abia astept sa citesc si vol. 3:)..imi place recenzia;)

Alexandra Ioana spunea...

mda cat despre patch ce sa mai zic,il prefer mai mult pe daniel grigori:X

Unknown spunea...

sa inteleg ca patch e personajul principal?

JustLaugh spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
JustLaugh spunea...

@Alexandra Gheorghiev si eu am citit primele 3 vol. din Damnare si din cate stiu o sa mai apara unu:-?...dar ma-m cam plictisit pe la a 2 carte mia luat destul de mult sa o termin, dar nu a fost atat de rea incat sa nu continui de citit si urmatoarul vol.:D...sunt curioasa daca se va intampla asa si cu vol.3 din seria asta ..sper ca nu:D

Unknown spunea...

eu sper sa nu patesc asa. Cred ca o sa imi placa

mm spunea...

Hmm imi doream sa citesc seria, dar cate nu imi doresc. La mine problema e timpul. In fine mi se pare draguta ideea carti, iar daca tu ai spus ca iti ofera aceea senzatie, de parca ai fii legata cu lanturi invizibile de ea, atunci pesupun ca am sa o citesc :d

Unknown spunea...

mama sunt asa de curioasa cum sunt abia astept sa fac rost de ele

Claudia spunea...

asajele legate de natura demonico-angelică a lui Patch doar îi construiesc caracterul complex, dezvăluind nu doar îngerul din spatele măştii îngâmfate, construite de fumul de ţigară, ci şi omul sensibil, puternic, gata să facă orice sacrificii pentru persoana iubită, mai pe scurt pentru "Bombonica" lui! :))

Unknown spunea...

bombonica=)))