02 ianuarie, 2013

2013 wishes + castigatoare concurs Libris

http://24.media.tumblr.com/a8fd418e8f6b6c05991e32e2ab3e7bf7/tumblr_mfyvakIONS1rbuqsco1_500.jpg
A mai  trecut un an, am mai terminat un concurs Libris. Pot spune ca anul 2012 a fost un an frumos..in care am facut cate ceva. Am ajuns in clasa a 12-a, am vizitat Franta, am avut o vara superba, m-am indragostit, am citit muuulte muuulte carti, dar parca tot nu au fost destule, am plans, am fost fericita, am facut greseli, am invatat din ele, nu am fost la mare, dar macar am ajuns pe la munte.
In anul 2012 am devenit majora, mi-am facut prieteni noi, am pierdut persoane ce-mi erau apropiate, am fost buna, am fost rea, mi-am facut amintiri pe care doresc sa le tin minte toata viata. Ah..da..in 2012 nu am reusit sa obtin sponsorizarea Leda pe care mi-o doream atat de mult..dar si 2013 este un an nu?

In ceea ce priveste 2013..vreau doar sa am o viata frumoasa, linistita, sa nu las stresul bacului si al facultatii sa ma duca la Vedea. Imi doresc sa fiu o persoana mai buna, imi doresc sa ma bucur de liceu, fiindca mai sunt doar 6 luni...si-mi va lipsi. Imi va fi dor de fiecare particica buna si rea a zilelor mele ca fata de liceu. Sper sa nu mai fiu atat de orgolioasa, sper sa fiu mai draguta cu oamenii, sper ca blogul meu sa primeasca sponsorizare, sa iau nota mare in bac la mate, sa invat toata materia la biologie si sa intru la facultate...Vreau sa ma vad scapata de tot stresul asta..

Cred ca m-am lungit iar aiurea..asa ca voi fi scurta. Am mai terminat un concurs, iar saptamana viitoare voi incepe altul, tot de fidelitate, tot Libris. Participantii acestuia, ca si la precedentul, vor primi 150 de puncte daca se vor mai inscrie. Tot saptamana viitoare voi incepe un alt concurs cu muulte e-bookuri si cat de curand concursuri cu carti in engleza. Trebuie sa primesc cateva carti si imediat ce le voi primi voi face concursuri cu ele.
Va multumesc tuturor fiindca ati fost alaturi de mine in 2012, mi-ati citit blogul si toaaate prostiile ce-mi treceau prin cap si..sper sincer sa mai fiti prin preajma si in 2013. Va astept atat pe blog, cat si la concursuri.

 Multumesc Libis fiindca mi-a sponsorizat acest concurs si au fost alaturi de mine toot anul 2012. Nu uitati ca pe site-ul lor puteti gasi mii de carti in romana si engleza.

Castigatoarea concursului este Alexandra Gheorghiev cu 1745 de puncte. Sa-mi trimiti mail cu datele tale.

Clasamentul a fost:
 - Alexandra Gheorghiev - 1745 puncte
 - Bianca Bia - 1580 puncte
 - Just Laugh - 1120 puncte
 - Strumphy - 510 puncte
 - Claudia - 315 puncte
 - Alexa - 170 puncte
 - Stan Dana - 95 puncte

Punctajele le stiti :
- 5 puncte / postare ; 15 puncte / recenzie
- 30 puncte pt poze, citate, recenzii
- 100 de puncte am acordat Alexandrei, Biancai, Izabelei si lui Strumphy.
- Izabela a primit 150 de puncte fiindca a participat si la concursul precedent.

Daca doriti sa vedeti clasamentul ..desfasurat, imi spuneti si il trimit pe mail. L-am facut in Excel pentru a-mi fi mai usor calculatul punctelor.

 Felicitari Alexandra! Va mai astept la concursuri, mai ales pe cele care nu ati castigat acum, poate data viitoare veti avea muuuult mai mult noroc. >:D<

Va urez o noapte buna, un an frumos plin de fericire, realizari, distractie si ...carti.


6 comentarii:

JustLaugh spunea...

Felicitari si lectura placuta!:)

Unknown spunea...

bravo am avut as putin doar ca eu am aflat tarziu de concurs

Unknown spunea...

am sa particip si eu la urmatorul ca tot imi place blogul tau. se pare ca ai avut un an plin de evenimente bravo tie si la multi ani

Unknown spunea...

s pare ca ai avut un an plin si eu imi doresc sa obtin sponsorizare anul asta mai mult ca orice

Alexandra spunea...

Ideeem!! mai ales ca anul viitor voi fi cu facultatea...

Unknown spunea...

eu mai am ceva pana la facultate, dar abia astept sa imi iau viata in proprile maini