28 septembrie, 2015

PRECOMANDA GREY!

      Va spuneam zilele trecute intr-un articol despre volumul patru al seriei "Fifty Shades of Grey". Ei bineeee astazi am o super oferta de la Diverta! 15% reducere si TRASPORT GRATUIT!
      Cartea care va spune intreaga poveste din perspectiva lui Christian este aproape in mainile voastre!Pe 30 Septembrie va aparea volumul 4 al celebrei serii si din punctul meu de vedere cartea se anunta a fi interesanta. Imi doresc sa vad o latura psihologica in acest volum,sa aflu mai multe despre personalitatea complexa a lui Christian, psihicul sau zbuciumat si toate unghiurile povestii lui, neabordate in primele trei carti.

"Cu entuziasm te anunțăm de apariția unui nou bestseller marca Fifty Shades of Grey – Grey, povestea trăită de Anastasia și Christian din perspectiva personajului masculin!
Poți comanda cartea de AICI !




Cu peste 125 de milioane de copii vândute de la apariția primului volum, și o ecranizare, deși controversată, cu vânzări de peste 500 de milioane de dolari, autoarea E.L. James a hotărât să satisfacă una dintre cele mai mari dorințe ale fanilor seriei – reluarea poveștii de dragoste a celor doi din perspectiva lui Christian.

Cu un stil mai întunecat și mult mai serios, adaptat la personalitatea miliardarului, Grey a fost vândut în peste 1 milion de exemplare în prima săptămână de lansare a volumului în limba engleză, iar la sfârșitul lunii va fi disponibil și în limba română!
Vrei să fii primul care citește noua carte a seriei? Precomandă Grey de la Diverta și primești 15% reducere și transport gratuit! Volumul îți va fi livrat pe 30 septembrie!
Precomandă cartea AICI!  " 

Un comentariu:

Flori spunea...

Coperta este minunata! Imi place oferta celor de la Diverta!