17 septembrie, 2011

Carti imprumutate de la biblioteca 1.

 Casa de pe plaja-Jane Green

Casa de pe plaja este o poveste plina de caldura, plasata intr-un spatiu aparte, fermecator, lipsit de rutina si stresul aglomerarii urbane, cu oameni interesanti care incearca cu orice pret sa-si indeplineasca visurile... si chiar reusesc.
Casa de pe plaja” devine astfel locul care-i aduce laolalta pe Daniel, bintuit de esecul propriei casnicii si de un secret bine pazit, pe Daff, o mama divortata incercind sa gaseasca o cale de comunicare cu fiica rebela, si pe Michael, fiul lui Nan, prins fara voie intr-o relatie cu sefa sa casatorita, Jordana. Aici, in casa insufletita de caldura si umorul lui Nan, oaspetii sai redescopera prietenia, bucuria si promisiunea unui nou inceput. Autoarea exploreaza cu finete parcursul launtric al personajelor, zbaterile, indoielile si revelatiile lor, la capatul carora cititorul insusi regaseste speranta si increderea in frumusetea vietii.

Pentru a comanda click  



 Suspansul care dicteaza fiecare scena din Conspiratia face ca aceasta carte sa fie una din cele mai bune pe care le-am citit in ultimul timp.

Cand un satelit NASA face o descoperire ciudata intr-un ghetar din Arctica, agentia isi proclama mult asteptata si absolut necesara victorie - o victorie cu profunde implicatii politice, caci Statele Unite ale Americii sunt in plina campanie electorala. Daca aceasta descoperire va fi confirmata, ea va schimba cursul istoriei, caci tot ceea ce stiam despre aparitia noastra in Univers e o mare minciuna, iar implicatiile sunt de neimaginat. Pentru a verifica autenticitatea acestei extraordinare descoperiri, Casa Alba trimite la fata locului specialisti de renume, printre care si Rachel Sexton, fiica adversarului politic al actualului presedinte, si celebrul om de stiinta si vedeta de televiziune Michael Tolland. Insa ceea ce descopera ei intrece orice asteptare. Cu o echipa de asasini pe urmele lor, cei doi urmeaza sa afle un lucru tulburator: ca adevarul poate fi cea mai teribila descoperire.

Pentru a comanda click

Un comentariu:

Alexandra Ioana spunea...

foarte interesante carti,la prima carte titlu e foarte comic si tin minte ca am vazut un film dupa acest gen:D