19 septembrie, 2011

Recenzie Rafuiala- Kelley Armstrong

~Fortele Raului Absolut ~ ~Rafuiala~


Categoric anormal.


Chloe Saunders si prietenii ei modificati genetic se afla in sfarsit in siguranta, departe de Grupul Edison.
Dar, nesiguri in privinta intentiilor noilor lor protectori, Chloe, Derek, Simon si Tori se simt prinsi intr-o capcana si nu se pot hotari in privinta pasilor urmatori pe care ii au de facut pentru a-si salva pielea si pentru a le elibera si pe Rae si pe matusa Lauren.
Cand casa cea sigura in care se ascund brusc nu mai pare atat de sigura, cei patru prieteni se vad nevoiti sa fuga din nou - iar de data aceasta miza este mult mai mare.


          In ultimul volum al seriei suspansul si totodata confuzia ajung intr-un punct maxim. Casa atat de sigura in care i-a adus Andrew se dovedeste a fi complet contrariul, Chloe si prietenii sai fiind prinsi intr-un labirint al intereselor, in care ei sunt miza pusa in joc. Nimeni nu i-a pregatit pentru ce a urmat asa ca s-au gasit nevoiti sa se descurce singuri, supravietuirea fiind scopul suprem. 
          Chloe, Tori, Simon si Derek s-au gasit prinsi intr-un puzzle al confuziei, nestiind in cine sa  creada, cine este de partea lor, cine vrea sa-i omoare, pentru ca liniile dintre viata si moarte sunt extrem de subtiri  si nesigure. Totul se limpezeste atunci cand ultima iesa de puzzle este adaugata jocului.
          De asemenea in ultimul volum aflam in sfarsit pentru cine bate inima necromantei, "castigatorul" fiind Derek .Imi pare rau Simon, dar n-a fost sa fie. Infinitele contraziceri dnitre ei si prietenia cu dus si intors se continua si in acest ultim volum, sfarsindu-se cu un sarut mult asteptat de fanii acestui cuplu.
            "Rafuiala" este genul de carte pe care o citesti intr-o singura noapte, pentru ca nu te poti culca pana nu afli sfarsitul aventurii. Cat despre sfarsitul volumului....daca vor supravietui Chloe si prietenii sai ramane de vazut..Puteti afla doar citind cartea.
        
Pentru a comanda cartea click aici

13 comentarii:

zen spunea...

ai talent,nu gluma
da.mi si mie id-ul tau de mess k sa ne cunoastem mai bine

Alexandra spunea...

:)))))))) nuuu creed

Only Books spunea...

Ce-mi place recenziaaaa!:x Am citit cartea si dupa parerea mea e cea mai buna a seriei=p~.

Dee.

zen spunea...

yo ink mai sper...pari o fata de treaba
nush...cititnd randurile astea,am impresia k t cunosc

Alexandra spunea...

Dee ma bucur ca iti place recenzia <3 :*

Zen..nu dau id-uri de mess strainilor

zen spunea...

cand citesc blogul tau simt k mi-am gasit sufletul pereche
imi plac la nebunie cartile si recenziile de la ele :x

Anonim spunea...

Mi-a placut mult aceasta serie, este una dintre preferatele mele! Ultimul volum al trilogiei a fost cu siguranta si cel mai captivant, a fost un "adio" pe cinste.:)

Iulya Elena spunea...

A meritat sa citesc toate 3 volumele, dar asta a fost cel mai captivant...mi-a placut la nebunie sfarsitul:x

Anonim spunea...

Dupa cum spuneam, o serie perfecta! Nu cred ca exista cineva care a citit-o si nu s-a indragostit de ea! <3

JustLaugh spunea...

si cat mi-a mai placut carteaaa!!!:X...as reciti cu mare drag seria de mai multe ori ...bine ca macar o am pe cea de la bravo:X

Anonim spunea...

Si eu tot pe cele de la Bravo le am, insa mi-ar placea sa le am si in hardcover, avand in vedere ca este una dintre seriile mele preferate! <3

Alexandra Ioana spunea...

uuuhhhh,continuarea minunatei serii a lui kelley armstrong:X,sper ca se va lansa film sau serial,cum am mai spus 8->

Unknown spunea...

vad lucruri interesante despre carte si ma faceti sa mi-o doresc din ce in ce mai mult recenzile bune dauneaza grav portofelului=))