02 februarie, 2012

Recenzie Aleea Intunericului - Rachel Caine

Am terminat si volumul 3 din Vampirii din Morganville si din nou vreau mai mult si mai muuult!!   Nu stiu de unde fac rost de urmatorul volum dar sunt ultra- nerabdatoare, mai ales ca acesta s-a terminat in stilul caracteristic al scriitoarei si anume in pom :)).
Ca un mic spoiler, la sfarsitul acestui volum isi face aparitia vampirlul diabolic Bishop care din cate am inteles va fi destul de important in urmatoarele volume siiiii este tatal lui Amelie. So we have another old, dark, evil vampire.
" Aleea Intunericului" ne aduce doza Morganvilliana de vampiri si actiune. Claire i-a jurat credinta lui Amelie, acum aflandu-se sub protectia ei, ceea ce aduce un surplus de belele, Shane continua sa se fie rautacios cu Michael, neputand sa se impace total cu transformarea lui, Michael este la un pas de a fi omorat, iar Eve..ei bine Eve este bantuita de fratele ei psihopat.
 Cum spuneam si la recenziile primelor doua volume seria este grozava. Stiti cum uneori dupa ce terminati de citit o carte stati zambind si va ganditi.. ei bine cartea a fost super tare? Asta-i genul de senzatie pe care mie mi'o provoaca Vampirii din Morganville.
In acest volum ajungem intr-un punct cheie al maturizarii protagonistei. Dupa ce Amelie o pune sa invete impreuna cu Myrnin . Claire ajunge sa patrunda si mai mult in sinistra si periculoasa lume Morganville afland secrete ce ii vor ameninta viata. Dar in momentul in care responsabilitatile devin prea mari si in joc nu mai este doar viata ei, Claire se trezeste aruncata intr-o cursa contra cronometru. Oare ii va face fata? Oare va supravietui intalnirilor cu vampirul de la capatul Aleii Intunericului?
De asemenea, acum cu tatal lui Shane afara din peisaj, cineva trebuie sa continuie lupta inversunata impotriva vampirilor, nu? Acest rol este preluat de anonimul Capitan Evident al carui scop devine eliminarea lui Michael. Totusi, lucrurile refuza sa mearga ca la carte, asa ca in locul lui Michael, Sam ajunge injunghiat cu o tepusa in piept. Daca va muri sau nu roscatul Sam veti afla citind cartea!
Deeeci daca va hotarati sa cititi aceasta carte veti afla :
1. Secretul din spatele vampirilor din Morganville
2. Daca Sam supravietuieste
3. Ce se mai intampla intre Claire si Shane / Michael si Eve
4. Cine e Bishop?
5. Secreeeeeetuuuuuul!!!

Sper ca v-am dat destule motive :))

5 comentarii:

Maddie spunea...

Urmatoare carte e la fel de intensa!Sigur iti va placea! :)

JustLaugh spunea...

uuuuu daaa aici apare inca un vampir care ajunge sa fie unul dintre personajele mele preferate cu tot cu nebunia lui:)...si daaaa aflam si secretul\m/:))

Anonim spunea...

Alta coperta GENIALA! Toata seria are coperti superbe!

Alexandra Ioana spunea...

genialaaa coperta:X,imi plac la nebunie toate copertile acestei serii frumoase,sper s-o am si eu candva,ca prea imi face cu ochiul,felicitari pentru recenzie >:D<

Unknown spunea...

ce interesanta e seria asta cate volume are? 7?