25 februarie, 2012

Recenzie Paranormal - Kiersten White

Tot aveam in plan sa citesc aceasta carte de ceva timp, dar nu eram sigura daca sa ma apuc de ea sau de alta. Intr-una din multele zile extrem de geroase, in care ningea continuu, stiind ca nu am cum sa ies din casa m-am gandit sa ma apuc de o carte noua siii am ales Paranormal .
Pot spune ca mi-a placut cu siguranta si abia astept sa citesc o continuare. Desi nu a fost o carte absolut geniala, genul pe care nu il vei mai uita toata viata, a fost draguta, interesanta, relaxanta, iar actiunea si personajele au fost destul de bine conturate. Scriitoarea a stiut cum sa isi faca cititorii sa se ataseze de carte, sa placa personajele si sa fie dornici de mai mult, fara sa lase momente de plictiseala.

Evie lucreaza la AISP ( Agentia Internationala de Securitate pentru Paranormali). Fiindca si ea la randul ei are o anumita ciudatenie, poate vedea adevarata fata a creaturilor paranormale, are rolul de a vana si captura fiintele paranormale care faceau probleme. Nu in modul violent..ce intr-unul destuul de bland. Apoi fiintele paranormale incep sa moara pe capete, AISP nu reuseste sa isi dea seama ce se intampla, iar Reth se poarta din ce in ce mai ciudat. Lend isi face si el aparitia in peisaj, dand o spargere in biroul lui Rachel in incercarea de a afla mai multe despre moartea paranormalilor, ajunge capturat, iar viata lui Evie este data complet peste cap.
Mi-ar placea sa va dau mai multe detalii despre carte, sa va spun mai multe detalii despre actiune, dar mi-e teama ca as strica tot farmecul cartii. Sa spunem doar ca cireasa de pe tort este reprezentata de venirea surorii malefice a lui Evie.

Legat de personajele principale, Evie mi-a placut foarte mult. Era distractiva, jucausa, interesanta si luptatoare. Ador o protagonista care stie ce vrea si lupta pentru asta. Lend de asemenea este un tip frumusel si toate cele, atipic, datorita faptului ca-si poate schimba forma oricand isi doreste. Reth..as zice putin obsedat..putin psihopat..sau cel putin mie asa mi-a dat impresia. Era destul de impulsiv si se purta ca si cand Evie era proprietatea lui.


Acum probabil va intrebati ce se va intampla in continuare. Oare Evie este atat de normala pe cat crede?Oare ea si Lend au vreo sansa?Le va sta Reth in cale? Cine omoara paranormalii si de ce?
Pai raspunsurile la toate acestea si multe altele le veti gasi in carte :D
O recomand!

7 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Am citit-o si eu si mi-a placut foarte mult :)

JustLaugh spunea...

ma bucur ca au pastrat copertile si abia astept volumul 2 :X...desi nu prea m-au impresionat majoritatea cartilor de la editura Corint asta e chiar frumoasa si placuta:)

Anonim spunea...

Alta carte necitita din biblioteca mea! Oh biiiiip! trebuie sa o citesc si eu! =)) Coperta e geniala! <3

Alexandra Ioana spunea...

aceasta carte nu am:D,insa,mi-as dori-o foarte mult,imi place foarte mult de eroina evie,si coperta este foarte dragutza,avem parte de creaturi noiii:D

Claudia spunea...

Personajele sunt atât de drăguţe.
Am adorat-o pe Evie. Este dulce, incredibil de amuzantă, simpatică şi este imposibil să nu simţi o conexiune cu ea. Când a fost singură i-am putut simţi tristeţea, când era geloasă nu mi-am putut abţine să nu zâmbesc.

Unknown spunea...

eu nu am citit-o si tare rau imi pare sper sa am ocazia candva

JustLaugh spunea...

ador capacitatea lui Lend de a se transforma si toate luptele pe care Evie le are cu fiintele paranormale :) am vazut ca a aparut si vol. 2 sper sa am ocazia sa il citesc