26 iunie, 2012

Recenzie Confesiunile unei iubarete - Michelle Cunnah

Confesiunile unei iubarete.JPG (400×654)Rezumat :


Ce-ar trebui sa faca o fata cand (a) iubitul se dovedeste a fi un ticalos, (b) mama incearca s-o convinga sa renunte la independenta si sa se mute inapoi acasa, (c) un tip misterios ii suceste capul?

Sigur ca-l iubesc pe Jonathan. Sau, cel putin, asa cred. Si atunci, de ce sunt atat de tentata sa fug in lume cu primul venit, fie el un doctor superb care a aparut de nicaieri si m-a luat – literalmente – pe sus? La urma urmei, Jonathan e OK. Si daca mi-a cumparat o pereche superba de pantofi Jimmy Choo cu doua numere mai mici n-a facut-o inadins. Si nici n-avea deunde sa stie ca seful lui imi face avansuri. Dar faptul ca nu mi-a luat apararea la petrecerea de Craciun, cand sus-numitul sef nu si-a putut tine mainile acasa, m-a scos din sarite. Rau de tot. Si, uite asa, cautarea printului a reinceput. Pana intr-o zi cand, la nunta celei mai bune prietene, mi-am dat seama ca am iesit cu absolut toti barbatii de la masa. Cum s-a putut intampla asa ceva? Ma cheama Rosie si asta e povestea mea...


Recenzie : 


Am imprumutat cartea de la biblioteca, fiindca de la un timp sunt asaaa "obsedata " cu genul asta. Ce pot spune...sunt fara speranta cand vine vorba de chick-lits.
Povestea este una specifica acestui gen. Avem protagonista aiurita, dar dragalasa, tipul ametitor de frumos, problemele care le stau in calea fericirii siiii nu in ultimul rand mult asteptatul happy end.
Stiu ca toate cartile au aceeasi structura, dar fiecare este diferita in propriul mod, ceea ce le da acea nuanta de unicitate si te face sa le savurezi. ( Eu ma gandesc la ele ca hrana spirituala pentru partea romantica si lesinata dupa iubirea adevarata din mine, parte pe care o ascund :)) )
Numele protagonistei noastre este Rosie, frumos nume, si lucreaza impreuna cu prietenul ei gay Charlie, la firma ce gaseste oamenii potriviti pentru slujba potrivita. Are o viata normala, un iubit normal- Jonathan, dar viata ei este data peste cap in momentul in care  il "accidenteaza" pe seful iubitului sau. Jonathan se desparte de ea, iar in viata ei isi face loc misteriosul doctor Love (frumos, perfect, inteligent, tot ce ti-ai putea dori de la un personaj masculin).
Cartea este amuzanta, interesanta, dulce, romantica si nu prea iti vine sa o lasi din mana. Nu este tocmai genul de carte de neuitat, capodopera, dar in mod clar este o carte frumusica, buna de citit.
Sfarsitul, pe care totusi nu pot sa il dezvalui, din punctul meu de vedere a facut toata cartea. Mi-a placut la nebunie. Daca veti citi "Confesiunile unei iubarete" cu siguranta imi veti da dreptate. Este finalul perfect pentru o poveste de dragoste reusita si..macar atat va pot spune, cei doi raman impreuna.
Rosie este personajul acela feminin in care toate ne regasim. Spontana, zapacita, reuseste pe parcursul cartii sa te faca sa o indragesti, aducandut-i zambetul pe buze pagina cu pagina. Luke..ei bine Luke este cel la care visam toate.
N-o ratati! >:D<

Nota : 4.5/5


7 comentarii:

Iulya Elena spunea...

Cred ca o sa-mi placa :) suna bine si eu sunt o fana a comediilor romantice...nu stiu daca merita sa o cumpar sau sa o imprumut dar de citit oricum o voi citi :x

Anonim spunea...

Mie cred ca nu o sa imi placa :)) Nu e deloc genul meu! :(

JustLaugh spunea...

mdaaa...nu prea ma atrage subiectul:D din pacate nici coperta e cam simpla oarecum, iar galbenul nu o prinde:)))

Alexandra Ioana spunea...

amuzanta recenzia si titlul la fel de amuzant:)),mi-aduce aminte de un serial sau film:-??

Unknown spunea...

ma bucur mult ca te-am descoperit nu multi sunt cei care citesc chic lit in Romania

Unknown spunea...

e o carete interesanta in stil american ;) sarcazm,romantica si sex intr-un intreg <3 si un sfirsit exceptional de romantic .Am citit cartea pe o rasuflare incepindu-o ieri seara si terminindu-o azi pe la vreo ora trei dupa amiaza.. O recomand tuturor care sunt in depresie si care nu sunt :D , deoarece romanul este plin de glume si intimplari nostime care pot scoate din ceamai mare plictiseala :D Deci, sa aveti o lectura vesela si usoara :*)

Unknown spunea...

ah si imi cer scuze ,nu scriu de pe adresa mea :(