28 iunie, 2012

Recenzii Academia Vampirilor + Initierea

 Hello dragilor! Ce mai faceti? Iulia mi-a trimis cateva recenzii pe care trebuieee sa le cititi si voi. Seria este super cunoscuta, eu salivez de mult timp la ea, dar nu am reusit sa o citesc inca. Deeci va las sa cititi mai jos recenziile pentru primele doua volume ale seriei. Enjoy it!>:D<



http://ladygabriella.files.wordpress.com/2011/05/academia-vampirilor121.jpgVolumul 1 :
Academia Vampirilor

DOAR CEA MAI BUNA PRIETENA TE POATE APARA DE DUSMANII TAI NEMURITORI...

Academia Sf. Vladimir nu este o scoala ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns in strafundurile padurilor din Montana, in care moroii (vampiri vii si muritori) sunt educati in tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumatate oameni, jumatate vampiri) sunt antrenati sa-i apere de atacurile sangeroase ale strigoilor (morti vii), cei mai inspaimantatori si mai periculosi vampiri.
Rose Hathaway, o fata dhampir, se pregateste sa devina garda de corp pentru prietena ei cea mai buna, printesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur si epuizant, iar, pe langa intrigile si comploturile din Academie, situatia ei se complica din cauza unei idile tainuite si interzise. Avand o legatura psihica iesita din comun, cum nu s-a mai intalnit de secole, cele doua eroine incearca sa faca fata amenintarilor...
Dragostea si loialitatea sunt mai puternice decat legaturile de sange
„Unica si fascinanta... Cititorii vor sorbi din aceasta serie multa vreme de acum incolo.” - VOYA
„Un roman captivant...” - Booklist

Recenzie:

Cele doua prietene Rose si Lissa sunt descoperite de uimitorul Dimitri ...un rus incredibil de sexy, si aduse inapoi la Academia Sf. Vladimir.
Acolo Rose va fi antrenata de Dimitri , pentru a recupera ultimii 2 ani ,iar intre cei doi se va crea o legatura puternica , pacat insa ca amandoi vor devenii gardienii Lisei si le este interzis sa fie impreuna...:(
Intre timp Rose afla ce legatura pe care o are cu cea mai buna prietena nu este prima din istorie si ca in timpul accidentului in care Lissa si-a pierdut familia , ea a fost atinsa de umbra.
Dusmani la care nu s-ar astepta niciodata o pun in pericol pe Printesa Dragomir, dar atat prietenii vechi cat si cei noi si mai mult de atat ii sar in ajutor .
O sa aveti parte de povesti de dragoste si infruntari de orgolii, dar mai mult nu va spun...va las sa descoperiti singuri:)
http://www.cartiabc.ro/images/D/AV2_Initierea.jpgVolumul 2 
Initierea
CAND IUBIREA SI GELOZIA SE CIOCNESC PE PARTIE, VACANTA DE IARNA DEVINE SANGEROASA...

Lissa Dragomir este o printesa moroi, cu un rarisim dar de a stapani magia spiritului. Ea trebuie aparata in orice moment de strigoi (mortii vii), cei mai fiorosi vampiri. Puternicul amestec de sange omenesc si vampiresc din venele Rosei Hathaway, cea mai buna prietena a Lissei, o face sa fie dhampir. Rose si-a dedicat viata unei misiuni mai mult decat primejdioase: s-o apere pe Lissa de strigoi, care si-au jurat s-o faca asemeni lor.
Un atac inopinat al strigoilor pune pe jar toata Academia Sf. Vladimir, care isi trimite in graba elevii intr-o vacanta obligatorie la schi. Dar peisajul mirific de iarna si statiunea eleganta din Idaho nu ofera decat un iluzoriu sentiment de siguranta. Cum trei dintre elevi fug din cantonament pentru a-i ataca la randul lor pe oribilii strigoi, Rose si Christian isi unesc eforturile pentru a le sari in ajutor. Numai ca eroismul are pretul lui... 

Recenzie:

In apropierea sarbatorilor o crima ingrozitoare perturba linistea moroilor si a dhampirilor, iar ceea ce ii sperie cel mai rau e ca strigoii ar putea avea oameni ca aliati.
Atat pentru siguranta cat si pentru distractie Acadeia merge sa petreaca vacanta intr-o statiune exclusivista unde se intampla o multime de lucruri ..
*intalnirea unui maroi asemeni Lisei care se dovedeste foarte influent
*anumite sentimente ies la iveala
*fericitul cuplu regal dintre Lissa si Christian este din ce in ce mai unit in ciuda geloziei
Si prima intalnire cu strigoii este atat victorioasa cat si regretata...cu toate aceste rasplata cuvenita are farmecul ei..

Mai mult nu va dezvalui, dar merita citita..:X

10 comentarii:

Iulya Elena spunea...

Eu una sper sa va placa...
acum astept pareri...
propuneri si sunt deschisa la orice

Iulya Elena spunea...

P.S.
Ambele volume merita nota 5 :X
Credeti-ma pe cuvant :D

Anonim spunea...

Am citit si eu primul volum! Superb! Acum trebuie sa trec la 2, dar sunt prins in Ingerul Mecanic si Cele 50 de vicii ale Dlui Grey! <3

JustLaugh spunea...

e obligatoriu sa citesti seria!!..e superba!!:D...primele 2 volume le-am citit foarte repede la fel si restu seriei chiar daca era in timpul scolii:))

Anonim spunea...

Hehe, l-am terminat pana la urma si pe 2, Initierea! :D A fost mult mai bun decat primul. <3

Alexandra Ioana spunea...

hehehe,cum sa nu ne placa academia vaampirilor;;),bineinteles,eu una,ador aceasta serie:X,o iubesc pur si simplu:X:X,rose mi se pare geniala si dimitri la fel:X

Alexandra Ioana spunea...

sper ca se va face film cat de curand la aceasta serie,pentru ca sunt tare,tare,curioasa sa vad ce actori se va alege pentru personajele noastre preferate;;)

Anonim spunea...

Nu am citit-o. Asadar spune claaaar! Merita? Adica merita merita? Sa o citesc acum, in vacanta asta? Sau mai poate astepta?

JustLaugh spunea...

Merită...merită!!!...o serie nemaipomenită nu o să mai lași cartea din mână:))

Unknown spunea...

super tare idea ta de a posta si recenzile altora chiar imi place acest blog