23 decembrie, 2012

I had the best days with you.




http://data.whicdn.com/images/22033661/always-boy-couple-dear-mom-first-kiss-Favim.com-278421_large.jpg
          De cand ma stiu mi-am petrecut Craciunul impreuna cu familia mea. Nu este vorba de o traditie, cat este vorba de nevoia de a petrece cateva momente speciale cu cei apropiati tie. Am inceput sa realizez ca timpul trece, noi crestem, dupa liceu vine facultatea si incet, incet, nici macar Craciunul nu va mai fi la fel fiindca noi nu vom mai fi la fel, vom fi mai maturi. Dintotdeauna am adorat aceasta sarbatoare ce ma lasa sa ma simt copil. Ma trezeam dimineata si gaseam cadourile sub brad, iar apoi petreceam o zi intreaga impreuna cu familia mea. Anul acesta cineva m-a intrebat daca merg in club de Craciun si...am raspuns instantaneu "Nuuuu". Nici nu a apucat sa imi spuna toata fraza si eu am si refuzat..da..a fost putin aiurea, dar sincer nu-mi imaginez Craciunul astfel. Imi iubesc familia mea ciudata, mare si uneori chiaaar enervanta.
http://data.whicdn.com/images/16829687/tumblr_ltsmkll5wg1ql5dqto1_500_large.jpg         Cand ma gandesc la familie ma gandesc la persoanele care ma iubesc neconditionat, orice as face, oricat i-as dezamagi. Ii iubesc pe fiecare in parte si nu pot decat sa le fiu recunoscatoare ca m-au facut persona din momentul de fata. Imi amintesc atunci cand eram mica si mama ma lasa sa ma imbrac cu hainele ei. Cizmele ei erau cat piciorusele mele, bluzele imi veneau rochii, dar ma simteam atat de bine, mama radea si aveam adevarate sedinte foto. Imi amintesc ce lenesa eram si cum imi placea sa fiu carata pe umeri de tata, dar imi mai amintesc si faptul ca el nu-mi spunea niciodata nu. Fratele meu a fost cel cu care m-am certat toata copilaria, non stop, a fost cel pe care il pacaleam ca fantomele exista, cel pe care dadeam vina de fiecare data cand faceam vreo prostie, dar a fost totodata si cel care mi-a fost alaturi intotdeauna, prietenul meu cel mai bun. Matusa mea a fost cea care m-a urmarit pas cu pas, de la prima zi la scoala, pana la zile de liceu si sunt sigura ca-mi va fi alaturi si cand voi termina facultatea. http://data.whicdn.com/images/27776654/0.365x365_large_large.jpgMultumita ei am visat atatia ani si multumita ei imi voi indeplini visul si voi deveni doctor. Am avut persoane pe care sa ma bazez, persoane care m-au invatat ceea ce este bine, ce este rau, persoane care au facut tot ceea ce le-a stat in putinta sa imi fie mie bine. Nu sunt la fel de puternica precum tatal meu, nu sunt atat de buna precum mama mea, nu sunt atat de sufletista precum fratele meu, dar stiu ca sunt macar pe calea cea buna...multumita lor. 

Now  I know  why  all  the  trees  change  In  the  fall
I  know  you  were on  my  side
Even  when  I  was  wrong
And  I love  you  for giving  me  your eyes
Staying  back  and  watching  me s hine

And  I  didn't  know  if  you  knew
So  I'm  taking  this  chance  to  say
That  I  had  the best  day
With  you  today.
 



         



6 comentarii:

mm spunea...

Ai spus niste cuvinte atat de frumoase despre familia ta si foarte adevarate. Aceasi reactie o am si eu cand este vorba de a imi petrece craciunul cu familia mea. Deasemenea sora mea, a fost cea cu care ma certam non stop, cu care ma bateam, dar si cea care ma stia pe dinafara, fara nici un secret.
Imi iubesc familia, pentru ca ma sustin, pentru ca au incredere in mine, pentru ca ii iubesc si nu trebuie sa am un potiv pentru asta. Imi plac aceste mici rubrici in care ne dezvalui ceva despre tine, mi se ar realiste si te putem intelege mai bine. Oricum foarte dragut acest articol.

Unknown spunea...

asa e fiecare poate se va muta la camin sau in propriul apartament sau in alt oras/ tara si poate nu vom mai putea fi aproape de parinti si cei dragi nici macar in zilele cele mai importante ale anului.

JustLaugh spunea...

mai am cativa ani pana voi pleca la facultate..si pana acum mereu mi-am petrecut Craciunul in familie mai ales ca vin si rude care doar atunci am sansa sa le vad.Eu am un frate mai mare si de obicei el da vina pe mine si sa nu mai zic ce mult ii placea sa ma sperie cand eram mai mica:|...:))

Unknown spunea...

cred ca toti fratii mai mari ii sperie pe cei mici, dar nu o fac cu rautate, cel putin nu e cazul meu. Pe mine ma amuza sa il speri pe fratiorul meu, e asa de prostut

Claudia spunea...

Familia e o frânghie ale cărei noduri nu se desfac niciodată.

Unknown spunea...

mie imi place mult dedicatia catre tatal