20 decembrie, 2012

Zece lucruri pe care le-am facut ...


Presupun ca am auzit cu totii de noua editura, Epica, nu? Daca nu, mai jos aveti descrierea primei carti pe care acestia o vor publica, in anul 2012. Descrierea este buna, pretul este tentat...o intrate in forta pe piata de carte romaneasca, nu?

http://edituraepica.ro/wp-content/uploads/coperta_10_lucruri-195x300.jpg              Detalii : 
Autor : Sarah Mlynowski
Editura : EPICA
Gen : Young Adult/+13 ani
Contemporary Fiction 
Traducere:Adrian Deliu
Format:13x20
Tip:necartonat
ISBN:978-606-93335-0-1 

Dacă i se oferă ocazia, care fată de șaisprezece ani n-ar profita de șansa de a se muta acasă la o prietenă și de a trăi amândouă fără supravegherea părinților? Cu toate că „ocazie” poate să nu fie termenul potrivit, din moment ce April a trebuit să-i spună tatălui ei un foarte mărunt neadevăr, ca s-o facă să devină posibilă (vezi #1: Ne-am mințit părinții). Însă ea și colocatara ei, Vi, sunt pe deplin responsabile și capabile să-și poarte singure de grijă. Cum de-au ajuns la „Am chiulit de la școală” (#3), „Am dat o petrecere trăsnită” (#8), „Am cumpărat un jacuzzi” (#4), și, hm, „Am adăpostit o fugară” (#7), cam este un mister până și pentru ele.
În această amuzantă
și dulce-amăruie poveste, Sarah Mlynowski sondează mintea și sufletul unei fete care rămâne pentru prima oară pe cont propriu. Ca să ajungă cu bine la capătul anului școlar, April va fi nevoită să jongleze cu un triunghi amoros, să învețe să se descurce singură și să accepte faptul că lumea ei, cu atâta grijă construită, s-ar putea nărui pur și simplu… odată cu fiecare lucru pe care n-ar fi trebuit să-l facă.




12 comentarii:

Alexandra Ioana spunea...

da,da,da,am fost asa de fericita cand am vazut precomanda:x,mi=am si luat-o,o sa=mi vina in ianuarie si abiastept,coperta si descrierea este geniala:X

Alexandra Ioana spunea...

coperta este foarte frumoasa:x,si abiastept sa imi vina si mie in ianuarie aceasta cartee sa o citesc:x

Anonim spunea...

Pare chiar interesanta. Abia astept sa se lanseze. O trec pe lista mea de 10 lucrui pe care trebuie sa le incerc. :)

JustLaugh spunea...

Editura Epica a inceput cu dreptul:))...chiar m-am interesat despre carte si mi-ar place sa-i dau o sansa...mereu sunt atenta si la coperta si asta arata destul de ok:)

mm spunea...

Pare o editura promitatoare, daca se tin de traba, cred ca ar pute fii una de succesc. Cum a spus si JustLaught, mai sus, coperta arata dragut si cartea pare interesanta. Am sa ma interesz pentru mai mult detalii si cine stie...poate o primesc cadou de ziua mea sau ceva :p

Unknown spunea...

se pare ca epica incepe promitator daca continua tot asa o sa ajunga foarte bine

Alexandra Ioana spunea...

asa-i epica ne ofera o gramada de surprize si suntem mandrii de ea,abiastept sa vad ce surprize mai scoate:X

Unknown spunea...

daca vor continua tot in stilul asta probabil ca o vor ajunge din urma pe LEDA

Alexandra Ioana spunea...

da,asa este,vor ajungee din urma pe leda:))

Unknown spunea...

la momentul actual leda este cea mai tare, dar in viitor, cand vom scapa de criza multe edituri vor lua avans

Claudia spunea...

Nu e doar o poveste de dragoste delicioasă ci şi o privire profundă aruncată asupra căutărilor unei tinere fete pentru auto-cunoaştere. Este veselă, în mişcare, distracţie în plină viteză. " - Lauren Myracle, autorul NYT al TTYL.


Ce mai pot spune? Abia aștept să apară ca să citesc cartea, și vă recomand călduros să faceți și voi asta, sunt convinsă că nu veți regreta!

Unknown spunea...

da probabil ca si eu o voi citi curand