08 ianuarie, 2013

Ce sa mai vedem? -1-

M-am hotarat sa incep o noua rubrica, despre filme. Din moment ce sunt ataaat de obsedata de filme, m-am gandit sa le impartasesc cu voi pe cele care-mi plac in mod special.

 Voi incepe cu Misiune Imposibila 4 : Ghost Protocol. Am vazut seara trecuta acest film si l-am adorat. Intotdeauna apreciez un film cu actiune muulta, iar acesta a avut non stop. Mai adaugati faptul ca efectele speciale au fost bune si din plin, iar personajul principal este interpretat de Tom Cruise si obtineti un film excelent. Eu nu am vazut inca primele 3 filme, dar acum sunt determinata sa fac un maraton. Descriere :

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat şi renegat, împreună cu restul agenţiei, în momentul în care preşedintele iniţiază „protocolul fantomă”. Lăsat fără resurse şi fără acoperire, Ethan trebuie să găsească o cale să reabiliteze renumele departamentului şi să prevină un alt atac. Dar lucrurile se complică şi mai mult, iar Ethan e nevoit să se îmbarce în altă misiune, împreună cu colegii săi renegaţi, ca şi el, ale căror motive, însă, nu-i sînt complet cunoscute.

Durata : 130 minute  

Nota : Imbd - 7.4/10
           Cinemagia - 8.1/10
           Cinemarx  - 7.8/ 10 
Medie : 7.76/10

Personaje : 


Tom Cruise Tom Cruise Ethan Hunt
Paula Patton Paula Patton Jane
Jeremy Renner Jeremy Renner Brandt
Josh Holloway Josh Holloway Hanaway
Ving Rhames Ving Rhames Luther Stickell
Simon Pegg Simon Pegg Benji Dunn
Michael Nyqvist Michael Nyqvist Hendricks
Tom Wilkinson Tom Wilkinson
Anil Kapoor Anil Kapoor Brij Nath
Léa Seydoux Léa Seydoux Sabine Moreau
Vladimir Mashkov Vladimir Mashkov Sidorov

                                                                                                                Sursa : Cinemagia 
Trailer : 


Niciun comentariu: