13 august, 2015

Books turned into movies

Am observat ca este un intreg trend de a face filme inspirate din carti young adult de cativa ani asa ca am hotarat sa prezint putin o serie de filme care au aparut sau vor aparea anul acesta. Probabil majoritatea le cunoasteti si planuiti sa mergeti la ele, dar daca nu le stiti..sa incepem.
Voi incepe cu filmele care nu au aparut inca la cinema. ^^

The Maze Runner: The Scorch Trials
Este partea a doua, primul film a aparut anul trecut prin toamna cred. Eu nu am terminat de citit cartile.... desi am aflat cateva spoilere ( pe care nu le voi spune, nu vreau sa fiu ucisa in somn) si primul film a fost destul de wow. Am fost placut surprinsa de seria asta si acum ca stau sa ma gandesc parca l-as vedea iaaaar.
Also...presupun ca fanii Teen Wolf (Stiles) sau Skins (Effy Stonem )  vor vrea sa vada filmul asta. Pentru mine actorii au fost un mare bonus. Mai putin tipul blond. Never ever liked him!!!
Legenda spune ca premiera la noi in tara va fi pe 18 septembrie ( Yay! Soon enough! ) si ca ultima parte apare in 2017 ( *lacrima* )





The Hunger Games: Mockingjay Part 2
Nu cred ca mai este nevoie de niciun fel de descriere. Toti am vazut sau cel putin am auzit de seria asta. Sadly.. este ultima parte asa ca eu una am o gramada de asteptari de la filmul asta. Mockingjay partea 1 nu m-a impresionat asa cum speram. A fost oke...dar voiam mai mult. Am observat ca asta se intampla cand decizi sa imparti ultima carte in doua fucking filme (nevoia de bani ftw): prima parte e mediocra si putin plictisitoare in timp ce a doua este Boom! Actiune!
Premiera : 20 noiembrie





In the heart of the sea
Nu este young adult dar este inspirata dintr-o carte si ii are pe Chris Hemsworth ( f-ing Thor) si Cillian Murphy( Peaky Blinders). One does not simply ignore such men. Mai jos aveti trailerul, poate vi se va parea interesant filmul.
Premiera va avea loc pe 4 decembrie.





Paper towns
Orice fan John Green a auzit de filmul asta saaaau a citit si cartea. Personal imi place foarte mult stilul lui John Green si planuiesc sa vad acest film desi nu ma declar super fana a actorilor din Paper Towns.
Premiera este pe 14 august!





Dark places
Din seria “nu e young adult, dar pare badass” avem filmul Dark Places. Autoarea este Gillian Flynn, cunoscuta worldwide pentru cartea “Gone Girl”. Ma voi uita la acest film pentru ca pur si simplu am adorat Gone Girl. A fost exceptional si il recomand oricui vrea sa vada un film bun.
Filmul a aparut in aprilie.





Insurgent
Partea a doua a seriei divergent. N-am nici cea mai vaga idee ce dumnezeu s-a intamplat cu seria asta. Am citit cartea si ma asteptam sa vad ecranizarea cartii si n-a fost sa fie. Ma uitam la film si simteam ca vad alta serie cu aceleasi personaje. N-a avut nicio treaba. N-o sa inteleg niciodata de ce oamenii aleg sa faca filme inspirate din carti dupa care schimba radical totul. Just why?! Mi-a placut filmul...doar ca ma asteptam sa vad altceva.
Sunt foarte curioasa cum vor continua aceasta poveste in filmul urmator.





The longest ride.
Am asteptat o gramada de timp filmul asta si sincer mi-a placut ideea, mi-au placut personajele, a fost destul de reusit. Este un must see pentru toti fanii Nicholas Sparks.
Ii avem ca personaje principale pe Britt Robertson ( Under the dome, The first time, tomorrowland etc) si Scott Eastwood ( eyecandy si viitor personaj in Suicide Squad)
Fun fact! Premiera a avut loc pe 10 aprilie, aceeasi zi in care Ruth si Ira, doua dintre personajele principale ale cartii, s-au intalnit.




Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu auzisem de "In the heart of the sea", pare interesanta, dar abia astept Maze Runner!!!