01 iulie, 2012

Recenzie Fantomele ne stiu toate secretele - Megan Crewe

http://jacqlineveve.files.wordpress.com/2012/05/faontome-secrete.jpgRecenzieeee by Iulia >:D< 
Enjoy it! 
 
 
Fantomele ne stiu toate secretele
MEGAN CREWE  

Rezumat :
Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fată de şaisprezece ani, sunt fantomele. Nu sunt deloc complicate, poţi avea încredere în ele, plus că pot afla secretele compromiţătoare ale celor din jur… iar lui Cass îi place să ştie totul despre colegii ei îngâmfaţi.
Asta până când Tim, cel mai popular elev din şcoală, îi descoperă secretul şi, spre marea ei surpriză, îi cere ajutorul. Să fie aceasta cea mai bună ocazie pentru Cass să se împrietenească din nou cu cei vii…?
 Recenzie:
Cass este un fel de  atot stiutor al scolii, si asta datorita prietenilor ei care o anunta in legatura cu tot ce misca, iar ea stie ca totul e adevarat deoarece "cineva mort nu are de ce sa minta".
Aceasta este inca suparata pe fosta ei cea mai buna prietenea si intoarce spatele lumii reale.
Tot ce mai face este sa se ocupe cu dezvaluiri socante si sa ridice moralul singurilor prieteni care o mai asculta(printre care si sora ei <care nu si-a gasit linistea>).
Cand Tim, vicepresedintele consiliului elevilor isi da seama de ceea ce este capapila ii cere lui Cass ajutorul intr-o problema personala, si anume propria mama. In cele din urma el va fi ajutat sa depaseasca depresia si leaga o frumoasa prietenie.
Acum ramane de datoria voastra sa aflati in ce relatie se vor afla cei doi. Lectura placuta!

4 comentarii:

Iulya Elena spunea...

Ce nu mi-am dat seamapana acum....sa dau si note..
Ei bine...a fost o carte dragutza, usoara, si poate fi citita si de copii pornind de pe la 11 ani in sus....pentru noi e mai mult pe post de somnifer, asa ca o sa aibe de la mine 3 si 1/2 din 5

JustLaugh spunea...

da...si eu am citit-o si tot asteptam ...actiune ceva care sa ma trezeasca din stadiu de somnolenta:))...dar pana si la sfarsit cand am terminat-o aveam senzatia ca nu am citit nimic:))....

Anonim spunea...

Eu nu am citit-o! Am auzit ca este slaba! Cred ca o sa incerc totusi sa o citesc! :)

Anonim spunea...

Din cate stiu eu nu este cine stie ce. Pacat de idee. Ar fi putut iesi ceva chiar bun. :(